Burnout Dominator

     
BurnoutTM Dominator és un nou lliurament de la sèrie guanyadora de diversos premis Burnout, ve carregada d'acció i esdeveniments mundials que et deixaran amb la boca oberta.

Llança't a la carretera i competeix en tota classe de situacions. Crema roda i no xocs contra res per fer un Burnout en tota regla i assolir velocitats de vertigen. Encadena diversos burnouts per obtenir més punts i posar-te a prova en el nou circuit.

Esquiva|Sorteja el tràfic|trànsit en les pistes creades per suportar tot tipus de carreres|curses. Descobreix i utilitza dreceres, domina les desviacions i fa ziga-zagues entre els cotxes per convertir-te en el burner definitiu.

A més de posar al límit el sistema PS2, Burnout Dominator inclou els gràfics explosius més impressionants fins al moment i maneres multijugador amb el qual podràs enfrontar-te als teus amics, batre els seus rècords i temps de carrera|cursa i enviar-los a la carretera de l'oblit.

Amb un munt d'opcions per desbloquejar i premis, amb Burnout Dominator els teus amics i tu gaudireu del combat de cotxes més espectacular fins al moment.

Domina un nou tour mundial: competeix en pistes noves cada una dissenyada per a un estil de conducció. Esquiva|Sorteja el tràfic|trànsit i obre carreteres urbanes i envaeix el carril contrari per fugir del tràfic|trànsit de les grans ciutats.
Velocitat sense precedents: condueix com un boig per treure'l tot el partit al teu cotxe. Trepitja a fons per fer un Burnout i aconsegueix una recàrrega immediata. Encadena diversos burnouts per tenir l'adrenalina a límit|topall.
Dreceres: busca les dreceres en totes les pistes. Llança un rival contra la barrera d'entrada a la drecera per obrir-lo i estalvia uns valuosos segons del teu temps.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Burnout Dominator

  1. abel diu:

    de acuerdo pero boi aponer mas

Els comentaris estan tancats.