Tom Clancy’s Ghost Recon 2

                     Pantalla - 4

 

Ambientat en un futur no molt llunyà, Tom Clancy's Ghost Recon reprodueix com a ningú la intensitat d'una guerra moderna d'alta tecnologia. Assumeix el comandament d'un nou grup de soldats d'elit, anomenats Ghosts i obre't camí al llarg de 15 intenses missions per a un jugador. També tindràs la possibilitat de jugar el conflicte online gràcies a una gran varietat de maneres multijugador per a fins 16 jugadors, amb suport de veu.

Quan un pèrfid general nord-coreà es revolta, declara la guerra als xinesos i intenta construir instal·lacions nuclears. La situació està a punt d'esclatar.

Occident respon diplomàticament i envia forces de pau per vigilar les fronteres de la Xina però mentrestant, els Ghost (un equip secret de militars d'elit) ja han estat enviats en secret a Corea del Nord.

Les quinze intenses missions de Ghost Recon 2 inclouen reconeixement, sabotatge, infiltració i extracció. Entretant, l'equip d'elit intentarà derrotar el general rebel des de darrere de les línies enemigues. Un sistema intuïtiu de control fa que comandar el teu batalló sigui més fàcil que mai; crida ordres als membres del teu equip a través dels auriculars amb micròfon USB (per a PlayStation 2) o utilitza els senyals manuals per derrotar els teus enemics sigilosament.

A més de la manera per a un jugador, Ghost Recon 2 ve armat fins a les dents amb diverses maneres online i diverses opcions. Fins 16 soldats poden entrar en combat en un dels deu mapes multijugador (entre els que s'inclouen nou ambients basats en l'est asiàtic real), tot amb el suport de la comunicació per veu a tota hora.

Les noves maneres, com Team Assault i Team Supremacy, s'uneixen als favorits de sempre com Team Survival. El renovat Rankings System recompensarà els jugadors per treballar en equip. De fet, podràs guanyar punts extra per fer de mentor ja que els equips que introdueixin nous jugadors rebran bonificacions.

* Totes les maneres multijugador per a fins 16 jugadors, inclouen suport per veu gràcies als auriculars amb micròfon USB (per a PlayStation 2)

* Utilitza armes d'alta tecnologia i objectes com|com a M8 Carbine, FAMAS G2 Sniper rifle (rifle d'assalt FAMAS G2) i Laser Designator

* Il·luminació dinàmica, un motor físic impressionant i efectes especials increïbles

* La nova cambra|càmera Over The Shoulder t'apropa més que mai a l'acció 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.